Fenomena shopping fatwa - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Kumpulan Utusan, 2015)
Rencana membincangkan sikap buruk Ahli Kitab yang selektif memilih fatwa yang sesuai dengan nafsu mereka sahaja. Sikap ini perlu dihindari umat Islam.