Betulkah petanda 40 hari sebelum kematian? - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Kumpulan Utusan, 2016)
Rencana ini membincangkan secara ringkas tentang khurafat dan kepercayaan tanda kematian dalam tempoh tertentu dalam kalangan orang Melayu.