Berkorban seikhlas hati sertai kelab nabi Sulaiman - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Kumpulan Utusan, 2016)
Rencana ini membincangkan secara ringkas cara menghayati ibadah korban sebagaimana yang digambarkan al-Quran pada nabi IBrahim AS