Raikan emosimu kerana selari dengan Islam - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Kumpulan Utusan, 2016)
Rencana ini membincangkan secara ringkas bagaimana Islam meraikan kehendak manusia memenuhi keperluan emosi mereka dalam berhibur dan memiliki hobi