Utamakan hak Allah pada setiap ayat al-Quran - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Kumpulan Utusan, 2016)
Rencana membincangkan keperluan memahami makna sebenar sesuatu ayat al-Quran sebelum diguna untuk tujuan lain.