Khayalan 'ainul hayat' dan produk antitua - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Kumpulan Utusan, 2016)
Rencana membincangkan secara ringkas khurafat berkaitan sejenis air ajaib yang dipercayai mampu melanjutkan usia manusia dalam tradisi berbagai bangsa dan agama dunia