Pergolakan cetus ideologi radikal - Abd Rahman, Saodah (Utusan Melayu Malaysia Berhad, 2017)
UMAT Islam yang berada dalam negara yang sering menghadapi pergolakan politik tidak dapat merasai keamanan dan keharmonian dalam kehidupan mereka. Bunyi dentuman bom dan ledakan senjata api sudah biasa bagi mereka.