Mengapa pilih Allah - Abu Bakar, Juani Munir; Abdul Razak al-Aidrus, Mohamed Ajmal (2013)
IKA dilihat bersandarkan fakta mengikut kitab Injil, penganut Kristian boleh mempertimbangkan satu pilihan yang lebih baik iaitu memperkenalkan kepada perbendaharaan bahasa Melayu mengikut perkataan Aramaic.