Turizm Başkenti ve Diplomasi (Tourism Capital city and Diplomacy) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2016)
Öncelikle ülkemiz üzerinde operasyon yapmak isteyen dâhili ve hârici düşmanların insanlık dışı terör eylemlerini kınıyor, onları lânetliyoruz. 13 Mart günü Ankara'da gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybedenlere rahmet dilerim, milletimizin başı sağolsun. Kötüler iyileri asla yok edemezler, kötüler ancak kendi sonlarını getirirler yaptıkları aşırılıklarla. Kötüler, şeytanlıklarını artırmak için çalışırken, iyiler de boş durmamalı elbet. Yeryüzünde şeytan ve yandaşlarını yok edemeyeceğimize göre, kötülükleri de tamamen ortadan kaldıramayız. Öyle ise en azından iyiliklerin çoğalması, yaygınlaşması için çalışabiliriz. İyilerin bir araya gelmesine, güzel çalışmalar yapmasına destek olabiliriz. İnsana yapılan yatırım, yapılması gereken en kârlı yatırımdır. İnsanı eğiten insanlığı eğitmiş olur. Eğitilmemiş insan toplumun içine yerleştirilmiş canlı bombalardır.