Peygamber İsmi Muhammed Ali (Name of the Prophet, Muhammed Ali) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2016)
Adının Hollywod Bulvarı'nın yıldızlar geçidinde mermer döşemelere yazılması teklifine karşı "Ben Peygamber ismi taşıyorum; adımı yerlere yazdırmam" diyerek inananların gönlünde taht kurmuş, yumruğuyla meşhur İslam davetçisidir Muhammed Ali Clay. İslam davetçisi olarak nitelememin çok yerinde bir tespit olduğunu düşünüyorum, çünkü hayatı boyunca hep İslam'ın yumruğu ile temsilcisi olmuş, nice davetler gerçekleştirmiş bir hak ve adâlet savunucusu. İslam davetçisi olmak için illâki din âlimi olmak gerekmediğini, ilâhiyat fakültesinden mezun olup, camilerde vaaz ve nasihat yapmanın şart olmadığını, her durumda tavır ve tavranışlarla İslamın temsil edilebileceğinin en güzel temsilcisi olunacağını göstermiş bize.