Ünvanları alınsın diplomaları iptal edilsin! (Their academic titles should be cancelled and their diplomas be invalidated !) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2016)
Bir gurup kendini bilmez, akademisyen geçinen terör destekçisi ve onların sözcülüğüne soyunmuş, akıl çıplakları bir bildiri yayınladılar. Sayıları da 1100 civarında. Bir çok özel ve devlet üniversitelerinde kümelenmiş militanlar bunlar. "Devletin başta Kürt halkı olmak üzere tüm bölge halklarına karşı gerçekleştirdiği katliam ve uyguladığı bilinçli sürgün politikasından derhal vazgeçmesini, sokağa çıkma yasaklarının kaldırılmasını..." gibi ahmakça talepte bulundular. Görünen o ki bunlar arsızlıkta sınır tanımayan soytarılığa soyunmuşlar. Yıllardır masum insanları dağa kaçır, genç kızların ırzlarına geç, çoluk çocuk demeden, Türk, Kürt demeden masum halkı acımasızca katlet ve dahası terörü Ankara'ya, İstanbul'a kadar getir, sonra da yavşak yavşak Kürt halkının haklarını savunuyoruz diye iki yüzlülük yap. Apaçık din düşmanlığını savunan terör örgütlerinin ne Kürt halkı, ne Türk halkı, ne de Müslümanlarla bir ilgilerinin olmadığını bilmeyen kalmadı. Onların tek derdi, uşaklık yaptıkları emperyal güçler için havlamak, nemalandıkları kaynaklara borçlarını ödemek. Kürt postuna girmiş apaçık ermeni soysuzları, din düşmanları bunlar.