NATO’yu bırak Şanghay’a gel (Leave NATO come to Shanghai) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2016)
15 Temmuz kalkışması da aslında bir bakıma şeytan ve piyonlarının kuduz köpeğe döndükleri, zaman ötesi değişmez gerçeğin yeniden tebarüz etmesidir. Bu kalkışma ile saflar ayrıldı, Şeytan ruhlular ile Âdem ruhluların mücadelesinin hız kazanacağı bir döneme girildi. Bu yenilgi, NATO ve onun içinde bulunduğu ortaklarının ve yandaşlarının düşmanlıklarını biledikçe bileyerek intikam hırsıyla daha büyük kalkışmalara girecekleri ama sonuçta büyük bir yenilgiyle yüzleşecekleri günlerin habercisidir. Yeniden planlar kurulacak, yeni FETÖ'ler icad edilecek, yeni tuzaklar kurulacak... Bu yüzden çok uyanık olunması gereken bir döneme giriyoruz. İnsanın algı boyutunu etkileyebilecek her türlü mekanizma devreye sokulup doğrular yanlış, yanlışlar doğru gibi gösterilecek...