"Betrayers must die!" (Vatan hainleri ölmeli!) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2016)
5 Temmuz gecesi tarihin gördüğü en alçak saldırıya karşı topyekün bir uyanışa geçen milletimiz, bütün bir cihana vatan nedir, millet nedir, milli ruhun uyanışı nasıl olur gösterdi elhamdülillah. En başta ABD'nin, NATO'nun, İngiltere'nin, Almanyan'nın da dahil olduğu bütün bir cihanı köleleştirmeye çalışan Siyonizm'in uşakları emperyalist ülkelerin taşeronluğunu yapan FETÖ örgütüne karşı verilmesi gereken ceza da zerre müsamaha gösterilmeden verilmeli. Türkiye üzerine salınmak istenen batı güdümlü DAEŞ, PKK, PYD, ESED, ne varsa hepsinin ipini elinde tutan, taşeron olarak kullanan emperyalist ülkelerin elinde FETÖ kadar tehlikeli başka bir taşeron daha yoktur. Onların kökleri kazınmadan, izleri silinmeden İslam Alemi'nin rahat nefes alması düşünülemez. Eski Haşhaşiler'in nesli kazınmadan nasıl ki Osmanlı dirilemedi ise bu Yeni Haşhaşiler'in kökü kazınmadan da Yeni Türkiye dirilemez.