Jangan sampai terbelit usus sendiri - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Utusan Melayu (M) Berhad, 2019)
CAKAP memang mudah kerana modalnya cuma air liur sebagai pelincir lafaz dan lidah sebagai enjin penggerak kata.