Nostalgia manis dikenang dalam syurga - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Utusan Melayu (M) Berhad, 2019)
“JANGAN lupa pertemuan kita di restoran. Tolong sampaikan kepada teman sekelas kita dahulu agar mereka bersama dalam pertemuan ini.”