Tunas Muslim - panduan asas ibadah - Hassan, Surul Shahbudin (Kelas Bimbingan Rehal, 2013)
Buku TUNAS MUSLIM ini adalah sebuah buku ringkas bagi pembelajaran Ibadah dan Fardhu Ain. Buku ini dihasilkan menerusi pengalaman bertahun-tahun tenaga pengajar di di sebuah KAFA di Selangor dalam pengajaran Ibadah dan Fardhu Ain. Buku ini juga ditulis dengan tulisan jawi sesuai dengan kehendak pembelajaran Fardhu Ain bagii peringkat sekolah-sekolah KAFA. Buku ini dipersembahkan dengan gambar dan tulisan yang berwarna supaya memudahkan murid mempraktikkannya.