Menjejaki Aisyah al-Humaira Abad ke-21 - Fatah Yasin, Raudlotul Firdaus (Aisyah Humaira Publication, 2016)
Penjejakian Saidatina Aisyah pada abad ke 21 adalah perkara yang mustahil. Namun, penjejakian ciri-ciri yang ada pada seorang yang bernama Aisyah al-Humaira' RA pada abad ke 21 ini bukanlah suatu perkara yang mustahil. Walau bagaimanapaun, ia bukanlah suatu perkara yang mustahil. Walau bagaimanapun, ia bukanlah suatu perkara yang enteng untuk ditemui. Adakah ciri-ciri beliau tersebut boleh ditemui dalam diri seorang wanita, atau beberapa orang wanita? Mari kita lihat beberapa nama tokoh wanita antarabangsa yang akan kita kenali diri mereka sebentar lagi. Moga penjejakian tersebut berhasil.