Kemahiran bahasa: mendengar dan bertutur - Sahrir, Muhammad Sabri (2016)
Kursus Asas Bahasa Arab al-Bayan (KABAB) anjuran Institut Profesional Baitulmal (IPB) Kampus Putrajaya dengan kerjasama Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur (MAIWP). Peserta kursus ini melibatkan guru-guru seramai 27 orang yang terdiri daripada gabungan 3 buah sekolah di bawah kelolaan MAIWP, iaitu Sekolah Menengah Agama Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur (SMA MAIWP), Sekolah Menengah Integrasi Sains Tahfiz (SMISTA) dan Pondok Moden.