ورشة حتبيب اللغة العربية = Bengkel tahbib al-lughah al-'arabiyyah, Kursus Penyebaran Dokumen Standard Kurikulum (DSK) Kurikulum Bersepadu Dini (KBD) - Sahrir, Muhammad Sabri (2016)
Kursus penyebaran Dokumen Standard Kurikulum (DSK) Kurikulum Bersepadu Dini (KBD) Sekolah Agama Bantuan Kerajaan (SABK) & Maahad Integrasi Tahfiz Sains Dan Teknologi (MITST) peringkat Negeri Selangor tahun 2016