Ortodontik dan anda: buku maklumat pesakit - Abu Bakar, Noraini; Tan, Lawrence (IIUM Press, 2015)
Rawatan ortodontik kini semakin popular. Gigi yang teratur dan senyuman yang manis dilihat sebagai salah satu daripada kunci ke arah mencapai kualiti hidup yang lebih baik.