Pembelajaran Bahasa Arab Untuk Tujuan Pelancongan: Satu Tinjauan Terhadap Prospek di Malaysia - Nasir, Mohd Shahrizal; Zainuddin, Nurkhamimi; Sahrir, Muhammad Sabri (2016)
Pembelajaran Bahasa Arab Untuk Tujuan Pelancongan: Satu Tinjauan Terhadap Prospek di Malaysia - The International Social Science and Tourism Research Conference (ISSTRC 2016) from April 20th to 22nd, 2016 at Universiti Sultan Zainal Abidin, Kuala Terengganu.