Kelebihan kuasai bahasa Arab - Sahrir, Muhammad Sabri (The New Straits Times Press (Malaysia) Berhad, 2016)
Kelebihan kuasai bahasa Arab - A published article in Berita Harian (Ruangan Agama, page 41), 31 March 2016