Persidangan Antarabangsa Kelima Bahasa Arab dan Kesusasteraan 2015 (ICALL 2015) - Sahrir, Muhammad Sabri (Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP), 2016)
A conference report of ICALL 2015 in a monthly published magazine by Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP) known as Dewan Tamadun Islam.