Tan Sri Dr Mohd Shukor Mahfar: meredah badai, memimpin transformasi - Hashim, Roosfa (Marzuq Print & Trading, 2015)
Buku ini membentangkan kisah hidup Tan Sri Dr. Mohd Shukor Mahfar yang sangat istimewa. Bermula sejak zaman kanak-kanak, sehinggalah beliau dilantik sebagai Ketua Pegawai Eksekutif di Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDNM).