Universal mevlana society - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2008)
Bir kaç haftadır yoğun bir koşuşturmadır gidiyor: fakültedeki dersler, makale çalışmaları, sınavların yaklaşmış olmasıyla birlikte öğrencilerin derslere yoğunlaşması, bizleri de ister istemez öğrencileri sınava hazırlama sitresi yakalıyor. Bunun yanında uzun zamandır üzerinde çalıştığımız seminerin son gününe ayak basmış olmamız hem yoğunluğumuza yoğunluk katarken, hem de heyecanımıza heyecan kattı. Renkli bir heyecan diyelim buna. Onca yapılan hazırlık çalışmalarının sonuna yaklaşmış olmaktan duyulan mutluluk ışıltısı.