İslam Medeniyeti Parkı (Islamic civilisation park) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2008)
Bayram arafesi günü arkadaşın ailesi ile birlikte bayram alışverişine çıkmıştık. Nazikçe aile bana şehrin önemli yerlerini görmek isteyip istemediğimi sordu. Zaten ben de böyle bir teklifin yapılmasını arzu ediyordum, Terengganu’da oluşumun anlamı da böylece gerçekleşecekti, hemen çok memnun olacağımı arkadaşa ingilizce olarak anlatırken aileye de vücut diliyle memnuniyetimi izhar ettim. Öncelikle bayram alışverişini hızlıca bitirip gezilecek ve görülecek yerlere ondan sonra gitmemizin daha uygun olacağını düşünerek bayram alışverişini hızlıca tamamladık.