Ayrılık sütten kesilmeye benzer (separation is like abstaining from breast-feeding) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2008)
Nede alışmıştım diye düşündüm. Oysa geleli sadece ve sadece dört hafta olmuştu. Kuala Lumpur’da yaşıyor olmak nice keyiflere bedeldi belki. Mekanlar yüklenilen anlama göre değer kazanır: kimilerince anlamsız gibi gelen nice topraklar, maneviyatıyla cuşeye getirir kimilerini. Anlamlaştırıp anılarla yoğurmak lazım yaşanılan toprakları. Bu açıdan her anın yaşanabildiyse eğer, bir anlamı vardır ve yaşanıldığı yere de o derece anlam ve değer katar. İşin özü hayata ve yaşama anlam katabilmekte.