Puteri para sahabat Rasulullah - Jama'ah, Ahmad Khalil; Haji Tuskan, Harun Ar-Rasyid (Al-Hidayah Publication, 2010)
Setiap orang punya idolanya sendiri. Dalam menjadikan satu personaliti itu untuk ikutan atau idola amat dipengaruhi oleh populariti dan kekuatan yang ada pada personaliti itu tersebut. Ramai di kalangan pemimpin, artis, ahli sukan dan nama besar lain dijadikan idola atau kebanggaan setiap individu masa kini.