Dünya Kadınlar Günü (World Women's Day) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2008)
Her konuda olduğu gibi, insanlığa bir lütuf olarak gönderilen, İslam dini kadın haklarını en ince ayrıntılarıyla işlemiş, ona lâyıkı ile hakkını vermiştir. Sadece günün şartlarına göre göstermelik haklar vererek yarını ihmal etmemiştir. Kadının İslam dini ile birlikte haysiyet ve şerefine kavuşmuş olduğunu bilmeyen yoktur.