Penamatan atas sebab-sebab ekonomi di Malaysia: menjaga keseimbangan terhadap keharmonian industri - Nik Mahmod, Nik Ahmad Kamal (2014)

(untitled)
Penamatan atas sebab-sebab ekonomi dibezakan dengan penamatan akibat salah laku atau tindakan bertentangan dengan kontrak perkhidmatan