Endişeye gerek yok (No worries) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2009)
Dünya önü alınmaz bir değişimin çalkantısıyla akılları sarsarak deprem tedirginliğinde çaresiz arayışlara düşünen kafaları yönlendirmiş olsa da, aslında yapılması gereken salim bir sükunette aktörlerin alışıla gelmiş senaryosunu okuyabilmekte yatıyor işin sırrı. Bütün bu çalkantıların çıkmazların, korku senaryolarının temelinde kaçınılması imkansız bir oluşumun yaklaştığının işaretidir. Her çalkantı ve kıpırdanış aslında sade bir sükunette gelmesi gereken hakikatin geliyor olduğunu betimler. Çalkantıyı ve korku senaryolarını gündeme getirenlerin aslında kendi korkularıdır bu: yüreklerinde gizledikleri çaresizliğin dışavurumudur. Bu korku senaryoları da kendi korkularının yansımasıdır aslında. Yapacak birşeyleri kalmamıştır. Tek geriye kalan, belki de onlar için, sadece toplumu yersiz korkularla oyalamaktır.