Kuala Lumpur İslam Bankacılığı konferansı (Conference of Islamic banking in Kuala Lumpur) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2011)
Malezya toplumunun yönetim kadrosu dünya konjektörünü iyi analiz edebilme yetilerinden dolayı ülke menfaatlerinin nelerde ve nerelerde birleştiğinin ipuçlarını da yakalayabilmektedirler. Her şey “Malezya için” konsepti her şey “Ümmet için” konsepti ile birlikte dünya dengelerinden soyutlanmadan iç içe sürdürülmeye çalışılmaktadır. Bu anlayışla Asya’yı, Ortadoğu’yu ve İslâm Dünyası’nı, hatta Batı’yı da içine alan ekonomi ve finans kaynaklarına ufuk açıcı projeler geliştirebilmektedirler. Bu bağlamda yadsınamayacak finans sektörlerine sunmuş oldukları imkânlarla ciddi oluşumların temellerini atmışlar ve atmaya devam etmektedirler.