Malezya'ya rektörler çıkarması(Academic expedition to Malaysia by rectors) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2011)
Kuala Lumpur bu hafta Türkiye’den çok önemli misafirleri ağırladı. Bu misafirler Türkiye’nin eğitim sahasındaki uluslararası vizyonunun Malezya’daki ilk habercileriydi. Bir başka ifade ile “tarihin normalleşmesi”ne ilk katkı idi. Böylece uzun bir süredir Türkiye ile Malezya arasında çok yönlü yapılması gereken ilişkiler başlatılmış ve hayata geçirilmiş oldu. Bunun ilk pratik uygulamasının Yüksek Öğretim seviyesinde gerçekleştirilmiş olması bizleri ziyadesiyle sevindirdi.