Automechanika: Konya Vizyonu (Automechanika: Konya Vision) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2011)
Türkiye ekonomisinin emin adımlarla ilerleyişini Batı yarı kıskançlık yarı gıbta ile izlemeye devam ediyor. Bu çok doğru bir tesbit. Son sekiz yıllık Türkiye’nin ekonomik yapısı incelendiğinde bu çok daha net bir şekilde görülecektir. Şu anda Türkiye’nin dış politikada ve iç politikada bu derece sağlam duruş sergiliyor olmasındaki temel nedenlerden biri, emin olun, ekonomik güç ile ilgili. Her zaman olduğu gibi günümüz modern dünyasında güç algısı fertlerin ve devletlerin ekonomik gücü ile doğrudan bağlantılıdır.