Neyi yiyorsan osun sen: Helâl Gıda (You are what you are eating: Halal Food) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2011)
Hayat ilkeler ve prensipler üzerine kuruludur.Bir Müslümanın müslümanca kalabilmesinde, müslümanca düşünebilmesinde, müslümanca hayatını idame ettirme mücadelesini sürdürebilmesindeki öz ruhun korunabilmesi ancak almış olduğu gıdaların ilkeli ve prensipli, yani helâl olmasına bağlıdır.