Küresel ülke Türkiye (Global Power Turkey) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2011)
Türkiye’nin yüzünü güldüren 12 Haziran 2011 seçim sonuçları istikrar’ın devam ederek toplumsal huzurun dengelenerek kurulacağının net bir göstergesidir. Hem iç politikada hem de dış politikada manevra kabiliyetini elde etmiş olan 60. Hükümetin, 61. hükümetle artık değişim ve istikrar yolunda ileri demokrasi, insan hakları, özgürlükler ve merkez ülke olmanın gerekli dinamiklerini sağlıklı oluşturma yolunda hiç bir korkuya kapılmadan emin adımlarla devam ettirebileceğinin garantisi olarak görülüyor.