Oyunun arkasında kim var? (Who is behind the game?) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Dünyayı kimler yönetiyor? Sorusunu defalarca duymuş, kimin yönettiğini bildiğimizi ifade eden tavırlarla çoğu zaman burun büktüğümüz de olmuştur. Gerçekte dünyayı kimler yönetiyor sorusunun cevabı oldukça muğlak.