Rusya kıyameti mi zorluyor? (Is Russia enforcing the resurrection?) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Kıyamet yaklaştığı zaman Ortadoğu’nun başına neler geleceğini Peygamber Efendimizin (sav) geleceği dizayn eden hadislerinden öğreniyor, gündelik uğraşıların arasında kaybolan ipuçlarını buradan yakalayabiliyoruz.