Dolar hegemonyası (Dollar hegemony) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Bütün mesele, dünyada dönen ekonomi ve finans oyunlarının farkına varıp gerekli stratejileri uygulamaya koyabilme gücüne sahip olmada.