Neyi kurban etmeli? (What should be sacrificed?) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Her evin zengininde olduğu gibi orta hallisinde, hatta fakirinde bile keseceği bir kurbanlığı vardır şimdilerdi. Yaşam şartları iyileşmiş, en fakirimiz bile, çocukluğumuza kıyasla, zengin kabul edilebilecek imkanlara sahip bugünlerde.