Açık ve gizli terör (Open and hidden terror) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
ir yanda içimizdeki açık ve gizli terörden, diğer yanda Mescidi Aksa’daki onurumuz çiğnenirken yüreklerimiz de yanmaya devam ediyor.