Yüreğimiz yanıyor (Our hearts on fire) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Ülkemizin birkaç gündür bağrı yanıyor, acı haberlerin, hain saldırılırlarla şehit düşen vatan evlatlarının haberlerinin birer birer gelmesi elbette insanlık için var olan bu milletin asil evlatlarını hedeflerinden vaz geçiremeyecektir.