Ak atlı süvari’nin kamçısı (A whip of the white horsed cavalryman) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
“Bırak ne halleri varsa görsünler!” diyemiyorsun. Akıllı olanların, yüceliklere sevdalanmış olanların yaşam mücadelesinin simyası işte burada gizli. “Bırak ne halleri varsa görsünler, akılları başlarına gelsin de, görsünler dünya kaç bucakmış!” diyemiyorlar.