Malezya'da neler oluyor? (What is happening in Malaysia?) - Kayadibi, Saim (Institute of Strategic Thinking (SDE), 2015)
Güneydoğu Asya ülkelerinden, en kritik ve stratejik konuma sahip olan Malezya son günlerde gündeme gelen yolsuzluk iddiaları ile hem ülkenin hem de dünyanın gündemini teşkil eder oldu. 30 Ağustos Bağımsızlık günü ile 58 yaşına giren Modern Malezya, ülkeyi saran bu yolsuzluk iddialarıyla boğuşurken dış dünya “Malezya’da neler oluyor?” sorusunu gündeme taşıdı.