Sen gittin gideli anam! (O my mom! since you've gone...) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Annemin balkonunu süsleyen yarım asırlık pelit ağaçlı evinde yaptığımız kahvaltı akabinde ondan aldığım enerjiden sonra kendimi daha şanslı hissettim. Üç ay sonra yeniden vatanıma gelebilmiştim.