Vehbe Zuhayli ve alemin olümü (Scholar's death is as the death of the worlds) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Kim istemez ki ölümsüzlüğe erişmeyi, yada öldükten sonra adının ölümsüz karmasını? İnsanın doğasında vardır bu ideaya ulaşmak. Şeytan da zaten Hz. Adem’in (as) bu arzusunu depreştirerek cennetten kovulmasına sebep olmadı mı?