Köklerini Sökmeden Soylarını Kurutmadan Ateşkes Olmamalı! (No ceasefire ever without removing their roots and depleting their descendants!) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Çözüm süreci ile teröristlere ve işbirlikçilerine bir fırsat verilmişti, belki uslanırlar, akıllarını başlarına alırlar ve insanca yaşamasını öğrenirler diye. Olmadı, olmaz ve asla da olmayacak bir iyi niyet göstergesiydi bu.