Herkes ayağını denk alsın! (Everyone watch his step!) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Medine’de huzur içinde yaşamalarına müsaade edilen Yahudi kabileler Beni Kaynuka, Beni Nadir ve Beni Kurayza kendilerine sunulan iyi niyet ve huzurlu ortamı ihanete çevirdikleri için hakettikleri cezaya çarptırılmışlardı, hatırlarsak.