Yavuz Sultan Selim iradesi lȃzım (The perseverance of Yavuz Sultan Selim is needed) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Terör bu defa Suruç’ta kan döktü. Doğudan yakılacak fitne ateşi çoktan yakılmış, adını farklı kısaltmalarla bildiğimiz örgütler içerde ve dışarda piyon olma görevlerini sürdürmeye devam ediyorlar.