İhlas ve İflas (Sincerity and bankruptcy) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Bir ay boyunca altın yumurtlayan tavuğumuzdan yani ayımızdan istifade ettik. Hergün tavuğun cinsine göre kimimiz altın yumurtalar, kimimiz gümüş yumurtalar, kimimiz de demir yumurtalar topladık.